BACK TO JOB SEARCH

Field Sales Representative Retail – Rayon Gelderland

Sales Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Bij Jacobs Douwe Egberts zoeken we twee Field Sales Representatives die klaarstaan om onze aanwezigheid in de supermarkten naar een hoger niveau te tillen. We zijn op zoek naar de volgende kandidaten: een voor het rayon dat voornamelijk de provincies Gelderland en Flevoland beslaat, en een tweede voor het rayon in de provincie Noord-Brabant.

In deze rol ben jij dé persoon die onze banden met lokale supermarkten versterkt. Je stapt zelfstandig in de auto om de winkels te bezoeken en persoonlijke relaties op te bouwen. Elke dag is een kans om jouw creatieve en commerciële skills te gebruiken om de JDE-producten te laten shinen op de winkelvloer door sterke relaties te bouwen.

Je taken? Zelf afspraken plannen en knallen tijdens gesprekken met winkelmanagers, gebaseerd op slimme data en goede activatieplannen. Denk aan het plaatsen van opvallende displays of het inzetten van de perfecte Point-of-Sale materialen. Met jou aan het roer zien klanten niet zomaar een pak koffie of thee, maar een ervaring die ze niet willen missen.

Je zorgt dat alles wat je doet strak wordt vastgelegd in ons CRM-systeem, zodat de uitvoering lekker smooth blijft lopen. En soms? Soms stroop je de mouwen op en help je mee op de winkelvloer om alles tip-top in orde te maken.

Klaar om je passie voor koffie en thee te combineren met je talent voor sales? Spring aan boord en laten we samen de JDE koffie- en theeproducten een boost geven in jouw regio!

Waar kom je te werken?

Ben jij klaar om je carrière een kickstart te geven bij de marktleider in koffie en thee? Bij Jacobs Douwe Egberts Retail duik je in het hart van de verkoopwereld, gericht op het bruisende supermarktkanaal. Omringd door iconische merken zoals Douwe Egberts, SENSEO®, L’OR, en Pickwick.

In deze rol werk je niet alleen; je maakt deel uit van een dynamisch team dat verspreid is over verschillende regio's. Samen met je collega’s, je Field Sales Coach en de Field Sales Activation Manager vorm je een onoverwinnelijk front. Elk van jullie speelt een cruciale rol in het versterken van onze marktpositie en het uitbouwen van onze merken. Je rapporteert direct aan de Field Sales Manager.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 270 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Field Sales Representative Retail zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de supermarkt of commerciële buitendienst;
 • Je bent analytisch, commercieel en overtuigend; 
 • Jij bent een aanjager, zelfstarter en in staat met veel verschillende afdelingen samen te werken;
 • Je hebt de capaciteit om mensen te motiveren en doelgericht te laten werken;
 • Systeem- en data-gedreven aanpak in je DNA;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Woonachtig binnen het rayon.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • Een salaris van minimaal €3144 en maximaal €4191 bruto per maand obv een fulltime dienstverband
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • 5 weken betaald partnerverlof voor (aanstaande) vaders;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Korting op de producten van JDE.

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer snel!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie Wouter Berkhof, Field Sales Manager, en Lisette Konings, HR. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wouter Berkhof, Field Sales Manager NL bereikbaar op +31 652533028 . Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Kanis& Gunnink.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!