BACK TO JOB SEARCH

Stage HR Werving en selectie

Human Resources Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en interessante stage? Lees dan snel verder! De Talent Acquisition afdeling binnen het Human Resources team in Utrecht is op zoek naar een enthousiaste stagiair om ons per augustus/september 2024 te versterken.


Tijdens de Stage Talent Acquisition krijg je veel vrijheid. Je draait volledig mee binnen onze Talent Acquisition afdeling waarbij je zelf de verantwoordelijkheid krijgt om stage-vacatures in te vullen. Hierbij werk je aan het gehele hiring process inclusief de opzet van vacatures, werving & selectie, en hiring & onboarding. Uiteraard doe je dat samen met onze collega’s van de gehele organisatie, want je komt bij ons om te leren. Heb je daarbij een leuk en nieuw idee? Dan moedigen we je aan om ook daarmee aan de slag te gaan.


Je verantwoordelijkheden tijdens de Stage Talent Acquisition:

 • Invulling van de stage vacatures voor de Nederlandse Marketing & Sales Unit en Manufacturing Units;  
 • Je organiseert Campusrecruitment activiteiten en houdt daarbij contact met studie- en studentenverenigingen;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor stagiairs en organiseert leerzame (of gezellige) activiteiten met elkaar;
 • Je zult de afdeling TA helpen met het uitvoeren van dagelijkse taken en processen;
 • Je denkt mee met de afdeling om verbeteringen door te voeren binnen de gehele HR afdeling.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de Stage Talent Acquisition, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je bent bezig met je HBO/WO Bachelor of Master studie;
 • Je hebt interesse in het HR vakgebied;
 • Je bent leergierig en proactief. Je bent niet bang om op mensen af te stappen;
 • Je gaat zelfstandig en consciëntieus te werk, kan goed prioriteiten stellen en werkt dus nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je hebt al wat ervaring met het organiseren van evenementen of studentendagen en vind het leuk om daarin samen te werken;
 • Je bent een organisatietalent - Je vind het leuk om events / activiteiten te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen.
 • Je bent minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen in de week beschikbaar voor een meewerkstage
 • Je hebt een goede beheersing over de Nederlandse en Engelse taal

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van 525 euro per maand (bij fulltime stage week), reiskostenvergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.


De stage is een meewerkstage, maar als je dit wilt combineren met een afstudeeropdracht dan kan dat in overleg. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een Nederlandse opleidingsinstelling.


Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.


Enthousiast? Reageer nu!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Madelief Oortman Gerlings. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelief Oortman Gerlings via +31655121956 | madelief.oortmangerlings@jdecoffee.com. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS
JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo®, Pickwick en Moccona.


Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!